Câți bani cheltuiește un model de videochat?

Cu toții știți că se câștigă bine din videochat, ba chiar foarte bine! Ca dovadă și numărul mare de tinere din Bacău ce aleg să se angajeze la noi. Multe dintre acestea sunt studente, și știm că perioada studenției e cea mai grea din punct de vedere financiar. Cum spun și celebrele versuri: „Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani.”

Orice fată care își alege un job obișnuit în Bacău sau încă depinde financiar de părinți, trebuie să-și facă foarte multe calcule în ceea ce privește banii. Fie că stă în cămin, fie că stă cu chirie, cheltuieli vor exista mereu, cheltuieli prea multe și bani prea puțini. Tot timpul trebuie să facă economie, deseori trebuie să refuze ieșirile cu prietenii și apucă să-și mai cumpere câte un lucru nou doar foarte rar.

Probabil ai trecut și tu prin asta! Perioada studenției e frumoasă, dar pe cât e de frumoasă pe atât e și de grea. E enervant și frustrant și mereu rămâi cu stresul acela că ai datorii prin diferite părți, sau că niciodată nu poți să-ți cumperi ce-ți dorești.

Model-global-models-studio-bacau-cu-cardul-la-bancomatPrincipalul avantaj la Global Models este că poți avea în sfârșit o viață mai bună, o viață lipsită de griji și că nu mai ai în minte fel de fel de gânduri care să te macine și care să te facă să te întrebi despre cum va fi ziua de mâine.

Poate acum ai un job modest, un job care să-ți permită cât de cât să te întreții. Gândește-te cât câștigi acum? Dacă e să ne raportăm la salariul minim pe economie am putea spune că probabil câștigi între 1100-1400 lei pe lună. Destul cât să te întreții ai spune, însă suficient cât să-ți faci toate poftele? Nici pe departe!

Închide ochii pentru o secundă și imaginează-ți că ești model de videochat și ai câștiguri între 8000-10000 lei pe lună sau chiar mai mult. Deci, practic, de 8-9 ori mai mult. Sunt o grămadă de bani! O grămadă de bani cu care ai putea să-ți cumperi atât de multe lucruri! Termenul de datorie nici nu ar mai exista, iar toate hainele, gențile și pantofii pe care ți i-ai dorit vreodată ar fi ai tăi. Așa arată viața fetelor de la Global Models: haine de firmă, bijuterii scumpe, pantofi superbi. Ai putea să fii în sfârșit independentă și mândră de tine.

De la studio poți merge direct la cumpărături, fără să te mai îngrijorezi că rămâi fără bani pe card, iar în timpul tău liber poți pleca prin vacanțe exotice unde îți dorești.

Fetele de la noi recunosc că lasă prin mall-uri lunar câteva mii de lei, bani pe care îi cheltuie pe tot felul de prostioare, sau plăceri vinovate cum mai spun ele. E strict treaba lor ce fac cu banii, e câștigul lor și pot să-și cumpere tot ce-și doresc!

Cât cheltuiesc fetele de la Global Models? Cât vor ele! Pentru că își permit!

Recent Posts