Ce presupune un job ca model de videochat

model-videochat-global-models-bacauÎnainte de toate, videochatul este mai mult decât un simplu job, videochatul este o experiență de viață. E o oportunitate în care în același timp cunoști oameni din toată lumea, întâlnești diferite mentalități și concepții și câștigi și bani. Această experiență nu numai că-ți va îmbunătăți consistent câștigurile, dar îți va îmbogăți și modul de a relaționa cu oamenii și zilnic vei cunoaște noi tipologii și personalități.  Vei învăța să fii o femeie de succes, o femeie puternică, frumoasă, sexy și deșteaptă, evoluând atât ca persoană cât și ca om.

Suntem într-o țară în care videochatul este încă un subiect tabu, cu toate că România este prima țară din Europa din acest domeniu. Majoritatea prejudecăților care se nasc în ceea ce privește videochatul, apar numai din pricina lipsei de informare. Mass-media este principalul factor care contribuie la degradarea imaginii pe care lumea o are despre videochat. Unele idei nu pot fi contrazise în totalitate. În fond, orice pădure are uscăciunile ei, dar stă în decizia ta să alegi un studio de videochat serios și legal. Imaginea videochatului în România a fost pătată de acele studiouri care au ales să desfășoare activități mai mult sau mai puțin dubioase în cadrul studioului.

În ceea ce privește cerințele pe care le avem în alegerea modelelor noastre, nu putem afirma că suntem pretențioși. Videochatul nu presupune musai persoane care să arate foarte bine, ca pe copertele revistelor de modă. Frumusețea are și ea un rol important, dar nu e crucial. Avem nevoie de persoane deschise la minte, cu idei noi și multă originalitate și creativitate, persoane prietenoase și cărora le place să comunice și mai degrabă extrovertite decât introvertite. Meseria de model de videochat nu constă doar în a zâmbi frumos în fața unei camere, meseria de model de videochat înseamnă a fi o persoană serioasă, dornică de a-și depăși capacitățile și calitățile și dornică de a evolua!

Te asteptam cu drag in echipa Global Models Studio!