Ce trebuie să știe modelele noastre?

Multe modele care aleg să lucreze la noi sunt începătoare și astfel, vin cu o grămadă de întrebări și curiozități. Cum voi lucra? Cât voi câștiga? Ce trebuie să știu să fac? Voi avea parte de confidențialitate? Ce presupune munca mea? Cum pot să învăț să devin mai bună? Sunt doar câteva dintre întrebările care ne sunt adresate cel mai des de către modelele noastre.

Am strâns aici câteva sfaturi pentru toate modelele, sfaturi care sperăm să le ajute și să le răspundă la toate întrebările sau nelămuririle pe care le au.

Programul este flexibil, însă trebuie să lucrezi un anumit număr de ore pentru a avea câștigul pe care ți-l dorești

Foarte multe tinere studente ne aleg pe noi pentru că programul este foarte flexibil. Majoritatea, când aud termenul de program flexibil înțeleg că pot lucra chiar și 2-3 ore pe zi și la final să aibă salariul cât mai mare.

Salariul depinde foarte mult de timpul pe care îl petreci online. Indicat este de la 5 ore în sus. Fie că alegi să faci asta dimineața, după amiaza sau seara, clienți vor exista mereu pentru că orele diferă în celelalte părți ale lumii.

Câștigi în funcție de cât de implicată ești

Chiar și de la interviu, printre primele întrebări pe care ni le adresează fetele se numără și întrebarea: Cât de mult voi câștiga?

După cum am spus și mai sus, cu cât petreci mai mult timp online, cu atât câștigurile tale vor fi mai mari. Cu cât asculți trainerii noștri și pui în aplicare tot ce te învață ei, cu atât vei deveni mai bună și vei avea și mai mulți clienți. Dacă avansezi și devii mai bună, și salariul tău va deveni mai mare.

În primul rând, trebuie să fii tu!

Multe fete vin la noi cu dorința de a practica această meserie, însă le simțim câteodată nesiguranța în voce când ne spun că „Eu nu arăt chiar ca fetele de pe coperțile revistelor de modă”.

Fetelor, nu v-a cerut nimeni să fiți perfecte! Există oameni și oameni, iar gusturile nu se discută. Poate unor bărbați le plac fetele foarte slabe, poate altora le plac fetele mai plinuțe, poate unora o cicatrice sau un semn din naștere li se pare un lucru incitant. Niciun lucru dintre acestea nu este un capăt de lume!

Important e să fii tu, să crezi în tine și în forțele proprii și să fii comunicativă!

Ca să devii mai bună, trebuie să accepți sfaturile pe care le primești și să le pui în aplicare

Noi avem permanent traineri și persoane dispuse să te învețe cum să devii mai bună și cum să-ți dublezi veniturile. Important e ca tu să le accepți sfaturile și să le pui în aplicare. Cum zice și o vorbă celebră „Încearcă să furi meserie de unde poți”.

Noi nu cerem experiență, nu cerem fete perfecte sau modele, cerem pur și simplu tinere implicate în ceea ce fac, perseverente și serioase. Tinere care să vină cu idei noi, care să-și dorească să devină mai bune și să se autodepășească.

Recent Posts