Esti model de videochat de acasă? Noi te ajutam!

Pentru modelele de videochat, mereu a existat alternativa de a lucra de acasă. Multe au ales această opțiune sub motivul că ar fi mai profitabilă și că are mai multe avantaje, însă nu au luat în considerare și partea legală.

La ce ne referim când spunem partea legală? Când lucrezi ca model de videochat, de acasă, „salariul” îl primești direct pe card, iar normele legale implică și plătirea de diverse taxe și impozite. Pentru a se feri de plata acestora, multe modele au apelat la banca Choice Bank și la cardurile FirstChoice Pay, în speranța că tranzacțiile și plățile efectuate pe acel card, nu vor fi urmărite de nimeni.

Cardurile FirstChoice Pay au fost folosite în ultimii ani atât de către modelele independente, cât și de unele studiouri de videochat, pentru a ascunde sursa banilor negri și pentru a evita plata impozitelor și taxelor.

Ce fel de companie este FirstChoice Pay?

card FirstChoiceFirstChoice Pay a fost înființată în 2016, pentru a „rezolva” majoritatea problemelor produse din transferul banilor în industria adult, care era manageriată inițial de către Payoneer.

Payoneer se ocupa în mare parte de afacerile tuturor free-lancerilor de orice fel, iar tot ceea ce a reprezentat adult, a trecut sub numele de FirstChoice Pay, o companie încorporată în Israel.

Toți cei care s-au simțit în siguranță folosind astfel de carduri, ar putea avea oricând surpriza de a fi descoperiți. Tot ce trebuie să facă statul român e o simplă cerere către băncile din România pentru a primi informațiile referitoare la tranzacțiile efectuate cu cardurile emise de Choice Bank. Ar fi o reală surpriză pentru toată lumea să se afle cât de multe venituri ascunse sunt rulate prin intermediul acestor carduri.

Global Models nu a lucrat și nu va lucra niciodată cu astfel de metode de plată

Global Models nu va lucra niciodată cu astfel de metode de plată. La noi, toți banii sunt la vedere, sunt plătiți transparent de firma românească în conturi bancare din România. Modelele noastre își plătesc taxele și impozitele, pentru că așa este normal.

Chiar dacă taxele par destul de mari la prima vedere, dacă e să calculăm după sumele încasate de un model de studio de videochat și să le comparăm cu sumele încasate de un model independent, e mult mai ușor să plătești taxele din 1000$ lunar, decât nimic din 400$.

Ne bucurăm să anunțăm că noi lucrăm complet legal, iar modelele noastre și-au primit permanent salariul pe card, fără nicio problemă sau întârziere.

Nu am fost afectați deloc de situația sistării cardurilor FirstChoice Pay, și orice s-ar întâmpla, modelele Global Models își vor primii banii indiferent de circumstanțe!

Recent Posts