Ești o doamnă chiar dacă faci videochat!

Mereu am fugit de gura lumii, mereu am făcut lucruri întrebându-ne: Oare ce va spune x-ulescu despre mine? Adevărul e că, orice am alege să facem, niciodată nu vom putea scăpa de criticile celor din jur, așa că hai să discutăm astăzi despre unul dintre cele mai controversate și tabuu subiecte: videochatul.

Cel mai adesea se fac critici referitoare la videochat și decența socială a unei persoane. Fraze precum „E model de videochat și uite cine se crede!” cu siguranță că ne-au trecut pe lângă urechi de câteva ori până acum. Și doamnele fac videochat, iar asta nu le fac să pară mai puțin decente, mai puțin educate și cu bun simț.

femeie-matura-lucreaza-ca-model-de-videochatTrăim într-o lume prea tradiționalistă, prea mult agățată de idei și concepte ce nu mai sunt de mult în vogă. Pentru majoritatea, a fi doamnă înseamnă a fi soția unui domn, firește, o femeie stilată, îmbrăcată decent, cuminte, cu câțiva copii de care are grijă sfințește.

Pentru mine, doamnă se traduce altfel. Doamnă este o femeie care e puternică, o femeie independentă, care ia decizii ferme, are principii, e ageră la minte și știe ce vrea de la viață. Videochatul nu o va face pe o femeie să fie mai puțin doamnă, sau mai puțin demnă.

Pentru că sunt o fire empatică, de multe ori mă pun în pielea oamenilor și încerc să-mi dau seama cum gândesc aceștia. Așa că, am încercat să mă pun în pielea oamenilor care sunt de părere că doar fetele ușoare fac videochat. Singura explicație pe care am găsit-o a fost că aceștia asociază de cele mai multe ori videochatul cu pornografia.

Oamenii care nu au avut vreodată vreo tangență cu acest domeniu, sunt de părere că a face videochat este fix același lucru cu cea mai veche meserie din lume. De aici vine și revolta provocată atunci când se alătură două cuvinte precum doamnă și videochat.

Dar, cum orice pădure are uscături există fel de fel de oameni și deci, fel de fel de modele de videochat. Există modele de videochat demne și doamne ușoare. Există modele de videochat pentru care senzualitatea este un adevărat joc al minții și există modele de videochat care își câștigă existența stând permanent cu picioarele deschise în fața unei camere.

Și eu fac videochat, și asta nu mă face să mă simt mai prejos decât oricine altcineva. Sunt o persoană manierată, cu cei 7 ani de acasă, inteligentă și știu să mă fac plăcută într-un grup nou de prieteni. Și nu, nu am uitat de unde am plecat și nici nu am vreo sete de bani nestăpânită cum ar spune mulți. Sunt fix la fel, doar că mai open minded și cu mai multe perspective.

Ce s-a schimbat? Câteva hârtii în plus, o viață mai decentă și mult mai mult timp pentru mine, timp în care să-mi fac amintiri de neuitat, în care să călătoresc și să mă simt fericită și realizată. Fac videochat, și asta nu mă face să fiu mai puțin doamnă decât oricine altcineva!

Recent Posts