Ești studentă? Videochatul e jobul ideal pentru tine!

Cu toții ne aducem aminte cu drag de perioada studenției. Este probabil, cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, perioada în care cunoaștem mulți oameni, ne facem amintiri de neuitat, învățăm multe lucruri și legăm prietenii eterne.

Studenția e ca o treaptă de maturizare foarte importantă în viața oricărui tânăr. E perioada în care distracția și studiul învață cel mai bine să funcționeze împreună. Însă, odată cu perioada studenției, apar și primele semne ale maturizării. Ne dăm seama că e distractiv să ne distrăm și să petrecem și să mai rămânem cu câte o restanță din când în când, însă tot odată realizăm că e cazul să ne întreținem și singuri și să ne desprindem măcar puțin de ajutorul părinților.

Un adevăr trist este că, în calitate de student, este destul de greu să îți găsești o meserie serioasă în România. Și prin serioasă, ne referim la o meserie care să ofere un salariu decent. Foarte mulți studenți, din lipsă de bani, aleg să lucreze la companii care îi plătesc mult mai puțin decât ar fi meritat de fapt.

Studentele aleg videochatul!

Și iată principalul motiv pentru care majoritatea modelelor noastre sunt studente! După experiențe neplăcute cu diverse firme, foarte multe fete au decis să aleagă calea videochatului. Multe dintre ele ne-au spus că aici sunt tratate ca niște adevărate angajate, cu drepturi depline, în timp ce la celelalte locuri de muncă erau total desconsiderate și angajatorii își permiteau orice deoarece știau că au nevoie de bani.

Forța de muncă ar trebui să încurajeze studenții care vor să lucreze, nu să-i dezamăgească și să-i ia în râs. La orice firmă te-ai duce, din clipa în care le spui că ești student își schimbă complet atitudinea față de tine. Știu că oricât de mic ar fi salariul, oricum nu o să pleci pentru că ai nevoie de bani, și își permit orice. De când sunt model de videochat, mă simt într-adevăr apreciată. Lumea de aici se comportă cu mine ca cu orice alt angajat obișnuit. Nu mă ia nimeni în râs, nu mă desconsideră nimeni pentru faptul că sunt studentă, ba din contra, sunt foarte apreciată și încurajată” ne-a spus Alina, o tânără de 22 de ani ce nu de mult s-a alăturat echipei noastre.

Ai o grămadă de beneficii!

model videochat la interviuVideochatul le pune foarte multe beneficii la dispoziție studentelor. Nu numai că le oferă un salariu cu mult mai mare decât majoritatea joburilor, dar le dau și posibilitatea de a-și organiza programul astfel încât să nu le afecteze orarul și să poată ajunge la cursuri.

Este important ca un model de videochat să aibă un anumit număr de ore lucrate pe săptămână, însă depinde de ea cum și le organizează.

Videochatul oferă și foarte multe oportunități de dezvoltare personală, modelele noastre iau parte la cursuri speciale de formare, de îmbunătățire a abilităților de comunicare și de perfecționare în ceea ce privește limba engleză.

Toate studentele care lucrează la noi sunt foarte mulțumite de job și multe dintre ele vor să continue și după terminarea facultății.

Așa că, dacă și tu ești studentă și nu mai știi cum să-ți împarți bani între distracție și strictul necesar, te așteptăm la un interviu!

Recent Posts