Intrebari frecvente

inspiring generations

Cum se lucreaza la Global Models Studio?

Incercam prin lista de intrebari si raspunsuri de mai jos sa raspundem la cele mai frecvente intrebari
pe care si le pune o persoana care nu a mai lucrat in acest domeniu.

In cazul in care nu am satisfacut toate intrebarile dumneavoastra sau aveti intrebari
care nu se regasesc in lista noastra va rugam sa ne contactati.

Ce este chat-ul video?

Chat-ul video sau hostess online presupune interactiunea intre doua persoane si transmiterea de imagini live prin intermediul unor site-uri de profil, atent selectionate de echipa noastra. Cu ajutorul echipamentelor performante, a unei conexiuni la Internet, a unei camere web si a unui microfon, modelele online Global Models Studio intra in contact cu persoane de sex opus din toate tarile, exceptand Romania.

Chat-ul video presupune, asadar, conversatii pe teme diverse, de la subiecte despre personalitatea interlocutorilor pana la subiecte cu o doza erotica si senzuala. Scrie-ne pe [email protected] si vom raspunde detaliat tuturor intrebarilor tale referitoare la activitatea de chat video.

Sunt potrivita ca model online/hostess online?

Daca esti o persoana cu personalitate si iti doresti sa iti castigi independenta financiara, atunci ai ajuns unde trebuie. Pentru a fi un model bun, trebuie sa stapanesti bine arta conversatiei, sa stii sa te pui in valoare, fara a avea dimensiunile standard ale frumusetii 90-60-90, sa fii diplomata si foarte serioasa.

La Global Models Studio cautam modele online sociabile si deschise la provocari, cochete si cu un nivel bun de cunostinta al limbii engleze.

Ce presupune interviul de angajare?

Interviul de angajare ca model online la Global Models Studio presupune o discutie libera cu managerul studioului, din care vei afla tot ce inseamna activitatea de chat video, vei cunoaste termenii contractului de colaborare, ti se poate simula un program preferential, vei afla conditiile necesare performantei si in care ai ocazia sa pui toate intrebarile care iti trec prin minte.

Care va fi programul meu de lucru?

Unul dintre avantajele de a fi model online la Global Models Studio este acela ca ai libertatea sa iti alegi programul in functie de activitatile tale zilnice. Am optat pentru acest sistem, deoarece in cadrul studioului nostru lucreaza si foarte multe studente, care isi planifica programul in functie de cursurile facultatii pe care o urmeaza. Astfel, poti opta pentru ture de 6 ore sau 8 ore in zilele in care decizi sa lucrezi.

Exista si activitate de cuplu la Global Models Studio?

Nu, in cadrul studioului nostru exista doar fete hostess online si dorim sa pastram aceasta modalitate de colaborare. Ne dorim sa dezvoltam o echipa unita si care sa functioneze 100% legal.

De ce trebuie sa fac o sedinta foto la angajare?

Echipa Global Models Studio realizeaza sedinte foto profesionale cu fiecare model online, astfel incat sa ne asiguram ca pozele intrunesc toate conditiile cerute de site-uri si de procent mare de succes. Pentru a avea succes in chat-ul online, trebuie sa ai o imagine impecabila, de la vestimentatie, la machiaj si accesorii, astfel incat sa te faci remarcata. De aceea, inca de la inceputul colaborarii, fotografa noastra iti va realiza un book profesional si va avea grija sa te scoata in evidenta de fiecare data.

Cat voi castiga ca model online la Global Models Studio?

Castigurile in chat video pot varia in functie de implicarea fiecarui model. Dar, la Global Models Studio iti GARANTAM un venit minim lunar de 3500 lei in functie de implicarea si seriozitatea ta, suma cu care poti deja sa te gandesti la urmatoarea vacanta sau piesele vestimentare preferate, fara sa-ti faci griji ca vei ramane fara bani.

Nu am implinit inca 18 ani, pot deveni model online?

Din pacate, varsta minima pentru a deveni model online la Global Models Studio este de 18 ani. Dar, asteptam sa ne scrii pe [email protected] si sa ne dai de veste o data ce ai atins varsta majoratului, pentru a-ti oferi cele mai importante informatii cu privire la activitatea de chat video.

Cat pot castiga in prima luna?

Veniturile unui model incepator depind de implicarea efectiva si de nivelul de limba engleza ce trebuie sa fie mediu cel putin. Ca si medie a incasarilor acestea variaza intre 600-1100$ atata vreme cat esti o persoana receptiva la sfaturile trainerului.

Cate zile trebuie sa lucrez?

Ca si model incepator este recomadat a se lucra 5 ture pe saptamana, programul ti-l vei face singura in functie de disponibilitatea ta sub atenta indrumare a managerului sau a trainerului.

Nu am tinute specifice ce fac in acest sens?

Atat la sedinta fotto cat si in prima tura este bine ca modelul sa isi aduca tinute din propria gardoroba si aici ma refer o rochie cat mai glamour sau o pereche de boxeri colorati si o camasa, bineinteles nu trebuie sa ne lipseasca accesoriile cat si pantofii/sandale. Global Models Studio vine in ajutorul modelelor incepatoare prin a comanda tinute tematice inca din prima saptamana de lucru.

Nu stiu engleza, pot lucra in domeniu?

Din pacate nivelul de limba engleza este imperativ in domeniul nostru de activitate, 90% din ce inseamna a fi model se bazeaza pe comunicare de aceea un model care stie engleza la un nivel mediu va avea toate sansele sa isi dezvolte capacitatile de comunicare cu ajutorul trainerului.

Pot lucra la cuplu cu prietenul meu?

Nu lucram cu cupluri aceasta activitate este ilegala in plus un model single va face intotdeauna mai multi bani decat ar face un cuplu.

Care este varsta maxima la care pot aplica pentru un job?

Modelele au o varsta cuprinsa intre 18 ani si 40.