Scrisoare de la un fost model de videochat

scrisoare de la un model de videochatScriu asta în primul rând pentru că vreau să mulțumesc pe această cale studioului Global Models pentru tot ce a făcut pentru mine. Acum, mi-am îndeplinit visul și fac ceea ce mi-am dorit încă de mică: sunt avocată.

Încă din clasele mici mi-am dorit să ajut lumea, iar cărțile și filmele polițiste au fost întodeauna preferatele mele. Dar cum am ajuns aici? A fost un drum destul de lung, un drum pe care nu aș fi reușit să-l duc la bun sfârșit dacă nu era Global Models.

Îmi aduc aminte și acum, eram în anul 2 la facultatea de drept și viața mea era oarecum într-o cotitură. Fratele meu mai mic începuse liceul și astfel cheltuielile au început să crească.

Mama încerca cumva în mod indirect să-mi sugereze asta, însă nu voia să mă supere sau să mă convingă în vreun fel să pun facultatea pe locul 2. Știa că dacă urma să mă angajez aș fi pierdut mult din facultate.

Problema era că ne era destul de greu, acasă erau multe cheltuieli, liceul vine și el cu o grămadă de cheltuieli în plus, așa că am început să-mi caut joburi și să depun CV-uri peste tot. Însă, la orice interviu aș fi fost, de cele mai multe ori mă trezeam cu afirmația „Nu ai experiență.” Auzisem asta de atât de multe ori încât mă descurajasem total că m-aș mai putea angaja undeva.

Aveam o grămadă de cheltuieli, colega de cameră deja plătea mult în plus pentru mine și eu mă simțeam destul de prost. Chiar când am crezut că totul se va sfârși, am văzut pe Facebook o reclamă la Global Models. Colega de cameră m-a încurajat să sun, așa că am făcut-o și a doua zi am mers la un interviu.

Atmosfera de acolo părea foarte caldă și prietenoasă și nu pot spune că am avut parte de un interviu în adevăratul sens al cuvântului. A fost mai mult o discuție prietenoasă cu managerul, o discuție sinceră în care mi-am spus tot ce aveam pe suflet. Am rămas destul de impresionată de cât de calzi au fost oamenii de acolo, și de faptul că în sfârșit nu mi se cere experiență. Eram sătulă să aud acest motiv.

Mi-am început serviciul de curând, managerul a înțeles că vreau să-mi continui și studiile și mi-a oferit un program flexibil, mai lejer, permițându-mi să lucrez mai mult în weekend. Am reușit să-mi plătesc datoriile și părinții au fost foarte bucuroși să afle că mă pot întreține singură. I-am asigurat că-mi urmez studiile în continuare și că nu voi renunța niciodată la visul de a deveni avocată.

De ce am plecat de la Global Models? Nu pentru că am vrut, Global Models a fost alături de mine atunci când am avut cea mai mare nevoie și mi-a oferit sprijinul fără de care nu știu dacă aș fi fost astăzi aici. Dar a reprezentat o perioadă frumoasă în viața mea, o perioadă în care m-am distrat și mi-am făcut mulți prieteni, dar o perioadă pe care a trebuit să o închei pentru a-mi îndeplini visul.

Când îți dorești ceva cu adevărat, trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți atinge aspirațiile. Nu trebuie să te lași niciodată descurajat de circumstanțe și să renunți!

Recent Posts