Sunt prea complexata de cum arat

Auzim aceste cuvinte atât de des, încât a devenit aproape un lait motiv. Foarte multe tinere vin la noi la interviu, jenate oarecum, și adresează întrebări precum: „Cât de bine ar trebui să arate un model de videochat?”, „E vreo problemă dacă am un semn din naștere?”, „E vreo problemă o cicatrice din urma unei operații?” și lista poate continua.

Ne-am decis ca în cadrul acestui articol să dăm cărțile pe față și să vorbim despre lucrurile lăsate până acum nespuse. Noi nu facem angajări videochat pe baza acestor criterii. Pentru noi nu aspectul este lucrul cel mai important, ci atitudinea. Degeaba arăți ca pe coperțile revistelor de modă dacă nu accepți sfaturile celor din jur și nu te obișnuiești cu ideea că nimeni nu s-a născut învățat și că mai ai nevoie de ajutor din partea experților.

Pentru a întări spusele noastre de mai sus, am atașat mai jos câteva mărturii ale unor modele ce au avut la început complexul acesta, complexul de a se subaprecia. Cum au trecut peste această problemă vă răspund chiar ele!

model-videochat-global-models-studio-bacau-se-priveste-in-oglinda

Alina, 23 de ani: „Auzisem de la o prietenă de studioul Global Models, am auzit că se câștigă foarte bine și că se comportă foarte frumos cu modelele. Îmi doream foarte mult să-mi schimb și eu stilul de viață întrucât salariul pe care îl aveam atunci abia îmi permitea să mă întrețin de pe o zi pe alta. Prietena mea tot îmi spunea să merg la un interviu, să merg la un interviu că nu am nimic de pierdut. Eu eram cam sceptică și, sinceră să fiu, eram puțin complexată de mine și de modul în care arătam. Nu m-am considerat niciodată perfectă, nici măcar aproape de perfecțiune. Sunt de fel puțin mai „cu forme” cum ar spune oamenii din ziua de azi și acest lucru m-a complexat dintotdeauna. Când am văzut însă cât de mult muncesc și cât de puține beneficii am mi-am zis să încerc totuși. Că doar ce mi s-ar putea întâmpla? La interviu mi s-a spus că sunt perfectă, că gusturile oamenilor sunt diferite și nimic nu mă va împiedica să am aceleași câștiguri ca orice alt model. A fost pentru prima oară în viață când am simțit că pot să am încredere în mine. Și pentru asta le mulțumesc celor de la Global Models!”

Georgiana, 28 de ani: „Voiam foarte mult să mă angajez ca model de videochat. Știam că se câștigă bine și îmi doream foarte mult, însă îmi era frică. De ce? Ei bine, viața nu a fost prea roz cu mine și în trecut, la numai 2 ani, în urma unui accident nefericit am rămas cu o cicatrice pe abdomen. M-am simțit mereu complexată de aceasta, când mergeam la mare sau la piscină purtam de fiecare dată costume întregi. Într-o zi mi-am luat inima în dinți și am fost la interviu. Nici bine nu m-am prezentat că am și spus-o pe șleau: Știți, eu am o cicatrice. E asta un impediment? Managera a început să zâmbească și nu voi uita niciodată ce mi-a spus: Stai liniștită frumoaso, nimeni nu e perfect. Ce a urmat? Sunt model de videochat de 2 ani și mă simt mai bine ca niciodată. Tu de ce nu ai putea să încerci asta?”

Contează foarte mult atitudinea cu care vii și pe care o iei față de noi. Noi ne dorim să lucrăm cu o echipă de fete prietenoase și serioase, o echipă de fete înțelegătoare și dornice să se dezvolte. Acestea sunt principalele cerințe. Crezi că te-ai potrivi?

Recent Posts