Videochatul adult si non-adult

 

 

Majoritatea modelelor de videochat își încep activitatea mai întâi în cadrul videochatului non-adult. Acesta reprezintă pentru cele mai multe dintre ele o rampă de lansare, o metodă prin care să înțeleagă mai exact despre ce este vorba și să-și facă o idee despre acest job. Însă, acesta nu este atât de bine plătit ca videochatul adult, de aceea locurile sunt limitate iar majoritatea tinerelor aleg opțiunea videochatului de tip adult.

Videochatul non-adult

Majoritatea tinerelor care apelează la acest tip de videochat sunt tinere studente, până în 25 de ani care vor să se familiarizeze cu videochatul și să înțeleagă ce ar putea presupune acesta. O astfel de tânără trebuie să arate bine, trebuie să fie mereu veselă și îngrijită și să-i placă să comunice cu lumea. Firește, trebuie să aibă și cunoștințe însemnate de limba engleză, să fie o persoană deschisă și să empatizeze cu clientul din spatele ecranului.

Un lucru crucial, care face diferența între cele două tipuri de videochat este nuditatea. În videochatul de tip non-adult aceasta este complet interzisă. Aici tinerele trebuie să lucreze numai cu cuvinte și zâmbete in timp ce videochatul de tip adult le permite să jongleze cu ținute, cu limbajul trupului, cu jocuri de rol și alte astfel de elemente care atrag atenția clienților.

Videochatul adult

În videochatul adult este permisă nuditatea și astfel apar și câștigurile mult mai mari.  Videochatul adult este pentru femeile îndrăznețe, pentru femeile care au încredere în forțele proprii și în înfățișarea lor, pentru femeile care știu cu adevărat ce-și doresc și care au curajul să încerce ceva mai mult.

Femeile care aleg să lucreze aici câștigă multă încredere în ele și în forțele proprii, se bucură mai mult de propria senzualitate, au venituri mult mai mari, au posibilitatea de a se dezvolta pe plan profesional și își testează limitele având o satisfacție însemnată atunci când și le depășesc.

Tu ce tip de videochat alegi să faci?

Angajeaza-te la studioul nostru Global Models Studio si vei avea parte de multe avantaje!