Videochat de acasă vs videochat de la studio

Videochat de acasă vs videochat de la studio

Cu siguranță te-ai întrebat care este diferența între videochatul de acasă și cel de la studio. Nu este numai o singură diferență, ci chiar mai multe, iar noi le vom detalia în următoarele rânduri.

Amenajare și dotări tehnice

Global Models pune la dispoziția modelelor tehnologie de ultimă generație, computere performante și camere video cu rezoluții HD, decorații specifice și lumini care să pună în valoare frumusețea modelului. În cazul în care apare vreo defecțiune, echipa tehnică va interveni imediat.

Dacă alegi să lucrezi de acasă, cheltuielile pentru tot echipamentul tehnic vor fi suportate de tine, plus că va trebui să te asiguri că ai o conexiune foarte bună la internet și o cameră pretențioasă.  Dacă ceva se defectează, va trebui să te descurci singură și să plătești din proprii tăi bani.

Confidențialitate

Studioul este situat într-o zonă destul de discretă, într-o zonă care te va face să te simți confortabil și lipsită de orice amenințare. De asemenea, beneficiezi de pază și protecție și supraveghere video.

Acasă e destul de greu să ai confidențialitate. Oamenii cu care locuiești pot afla foarte ușor ce faci tu și să verifice istoricul de la internet. Cum și furnizorul local de internet poate afla toate detaliile necesare.

Programul de muncă și viața socială

Programul de muncă la Global Models este fix. Începe la o anumită oră pentru toată lumea și se termină la fel. Orice model de videochat poate să-și desfășoare activitatea fără a fi deranjat de cineva sau influențat de factori externi.

Problema principală a videochatului de acasă este flexibilitatea. Atunci când nu ai un program bine stabilit, nici câștigurile nu vor fi prea însemnate deoarece vei lucra haotic, doar când vei fi singură acasă sau când nu-ți vei găsi altceva de făcut.

 

Asigură-te că iei în considerare toate aceste informații atunci când decizi ce vrei să faci și le cântărești bine pentru a lua cea mai bună decizie!

 

 

Te asteptam cu drag in echipa Global Models Studio!