Videochatul m-a ajutat să mă ridic

În România oportunitățile pentru o tânără care pleacă dintr-o familie cu o situație financiară precară sunt infime. Un job cu minimul pe economie abia îți permite să te descurci de la o zi la alta, plătind chirie, utilități și restul cheltuielilor, iar despre evoluție nici nu poate veni vorba.

Să te chinui de la o zi la alta poate fi destul de deprimant și probabil că majoritatea persoanelor își doresc un job care să le aducă un venit suficient de mare cât să-și permită unele mofturi dar și să poată face economii sau investiții.

Am început să îmi caut de muncă de la vârsta de 18 ani iar timp de 2 ani am schimbat o mulțime de joburi. Am întâlnit tot felul de persoane care îmi promiteau salarii decente și condiții ok de muncă, însă realitatea era cu totul alta. După o lună de muncă asiduă primeam doar o parte din bani și nu înțelegeam mai nimic din ei.

Global Models mi-a oferit o mână de ajutor

După doi ani de chin eram deja în depresie și nu mai știam încotro să apuc. Din fericire, Global Models m-a scos din situația jalnică în care mă aflam și m-a ajutat să mă ridic.

Deși eram tentată și la vârsta de 18 ani să încerc videochatul, nu am avut suficient de mult curaj să fac acest pas. Citisem foarte multe articole și păreri pe internet, însă toate erau aspre și m-aș fi simțit vinovată dacă aș fi ales acest drum.

Când am ajuns la Global Models mi-am dat seama că nu știam nimic despre videochat. De asemenea, am văzut cu ochii mei că tot ce am citit erau doar opinii greșite, nedocumentate și critice fără motiv. Citind acele informații, credeam chiar că videochatul este ilegal. Cât de mult m-am înșelat!

Mi-a fost în continuare frică de faptul că nu aveam deloc experiență în videochat. Cursurile de formare însă m-au ajutat enorm de mult, la fel și sfaturile primite de la celelalte modele. Toată lumea se purta frumos cu mine, iar asta a fost minunat.

Colectivul călduros și prietenos m-a convins că făcusem cea mai potrivită alegere.

În fiecare zi câștigam tot mai mulți bani decât în ziua precedentă. Iar în câteva zile aveam deja banii pe care îi câștigam muncind pe brânci o lună de zile la joburile încercate în cei doi ani de zile.

După o lună de zile, atunci când am tras linie să văd câți bani am câștigat, nu îmi venea să cred că toți acei bani sunt ai mei. Nici măcar nu știam pe ce să îi cheltuiesc. Și nici nu m-am aruncat să-i dau pe toate nimicurile, învățată fiind cu viața grea.

Am făcut videochat câțiva ani de zile buni, timp în care am reușit să adun economii generoase. Am trăit mult mai bine și mi-am permis să am mai mult grijă de mine. Dar totodată am pus mulți bani deoparte pentru ca mai târziu să îmi pot permite propriul business.

Acum sunt o antreprenoare de succes iar asta numai datorită studioului Global Models, căruia îi mulțumesc pentru mâna de ajutor oferită.

Recent Posts